proizvodi

Proizvodi

PRODAJNI PROGRAM

Prodajni program COMEL obuhvata širok opseg proizvoda svih naponskih nivoa, specifične industrijske opreme, automatizacije i besprekidnog napajanja.

U zavisnosti od potreba i želja krajnjeg korisnika COMEL u svojoj ponudi pruža mogućnost izbora više proizvođača, među kojima su zastupljeni svi poznati svetski brendovi iz oblasti elektroenergetike i industrijske kontrole.

Posebnu snagu kompanije čine veoma dobro razvijeni partnerski odnosi koji su u proteklom periodu poslovanja ostvareni sa najpoznatijim svetskim, regionalnim i domaćim proizvođačima. Obim ostvarene saradnje sa kompanijama kao što su Siemens, ABB, Schneider Electric, GE (Alstom), pokazuje širinu koju COMEL pruža svojim klijentima kada je u pitanju mogućnost izbora elektroopreme najuglednijih svetskih proizvođača. Čvrste veze i uspešna dugoročna saradnja sa pomenutim brendovima, obezbedila je našim kupcima najbolje uslove kupovine proizvoda ovih proizvođača.

Bliska saradnja i plasman robe domaćih proizvođača predstavlja važan segment našeg prodajnog programa.

Krajem 2015. godine COMEL pokreće sopstvenu proizvodnju energetskih transformatora do 420kV, u skladu sa Ugovorom o proizvodnoj kooperaciji sa MINEL TRANSFORMATORI a.d. Ripanj.

Energetski transformatori

Glavni proizvodni program su uljni energetski transformatori za distributivne i prenosne mreže nominalnih napona od 10,5kV do 220kV i nominalnih snaga od 2,5MVA do 200MVA.

VN oprema

Ponuđena je oprema visokog napona od 100kV do 420kV 

Elektro motori

Nudimo vodeće svetske proizvođače visokokvalitetnih elektromotora u rasponu od 0,12 do 500 kW i efikasnosti IE2, IE3 i IE4.

Ostali proizvodi

SN Oprema

Oprema srednjeg napona od 6kV do 35kV.

Transformatori – suvi, specijalni / Prekidači – vakuumski, SF6 / Rastavljači sa ručnim i motornim pogonom / Merni transformatori – strujni, naponski …

 

NN Oprema

Oprema niskog napona do 1kV

Nullam / Nibh ultricies / Vehicula / Praesent / Scelerisque / Consectetur et

Proizvodi iz oblasti automatizacije i upravljanja

Širok asortiman proizvoda iz oblasti automatizacije i upravljanja je takođe u našoj ponudi 

Senzori / Prekidači / Pokretači / Upravljanje / Regulacija/ Bus  komponente…

NAŠI

PARTNERI

Za bilo koje dodatne informacije

Slobodno nas pozovite

Pozovite na broj:

+ 381 11 2284 601